Wij zijn een professioneel bedrijf dat fotovoltaïsche energieopslagapparatuur produceert. Neem gerust contact met ons op voor vragen.
De bijdrage van zonne-energie aan het totale eindverbruik van hernieuwbare energie in Nederland groeit en komt in 2021 uit op 16 procent. Toon tabel 5.0.1 Bruto eindverbruik zonne-energie (TJ) Verberg tabel 5.0.1 Bruto eindverbruik zonne-energie (TJ) 5.0.1 Bruto eindverbruik zonne-energie (TJ) Zonnestroom Zonnewarmte; 1990 ...
Zonne-energie wordt geproduceerd door zonnestraling om te zetten in elektriciteit (zonnestroom of fotovoltaïsche zonne-energie) of warmte (zonnewarmte of thermische zonne-energie). De bijdrage van zonne-energie aan het totale eindverbruik van hernieuwbare energie in Nederland is net als vorige jaren gegroeid en komt in 2023 uit op 24 procent.
Daarom is energieopslag essentieel. Huishoudelijke batterijsystemen, zoals de Tesla Powerwall, kunnen overdag opgewekte zonne-energie opslaan om ''s nachts te gebruiken. Een andere …
Tuinsokkels op zonne-energie zijn ideaal om langs je oprit of tuinpaden te plaatsen. Heb je een trap, dan creëert trapverlichting op zonne-energie een bijzonder aangenaam licht op jouw trappen. Vergelijk alle ledverlichting op zonne-energie eenvoudig online. Het gamma ledverlichting is heel erg uitgebreid.
Rolluiken op zonne-energie zijn mulitfunctionele producten en hebben daarom ook verschillende voordelen. Naast verbeterde isolatie van je woning kunnen rolluiken voor een volledige verduistering van ruimtes zorgen en dempen ze het geluid van buitenaf.
Windenergie en zonne-energie zijn samen in Nederland de goedkoopste vormen om groene stroom mee op te wekken en ze worden beide steeds efficiënter. Wel pieken ze op verschillende momenten. Windmolens wekken het meest op in de winter en het najaar. Dan waait het vaker en harder. Zonnepanelen wekken het meest op in het voorjaar en de zomer.
De zoektocht naar duurzame energieoplossingen heeft geleid tot de innovatieve integratie van zonne-energie in verwarmings- en koelsystemen. Verwarmings- en koelingssystemen op zonne-energie vertegenwoordigen een aanzienlijke sprong voorwaarts op het gebied van milieubeheer en energie-efficiëntie.
Verschillende soorten zonne-energie. Zonne-energie kan op verschillende manieren omgezet worden in bruikbare stroom bij jou thuis. Zonne-energie opwekken met zonnepanelen. Misschien wel de bekendste manier om zonne-energie op te wekken: zonnepanelen. Zonnepanelen bestaan uit materiaal dat elektriciteit genereert wanneer er licht op valt.
Met de toenemende opwekking van energie via hernieuwbare bronnen, zoals zonne- en windparken, wordt het steeds belangrijker om het elektriciteitsnet in evenwicht te houden. …
Zo kun je met de stroom van je zonnepanelen je huishoudelijke apparaten van stroom voorzien. De energie die je niet gebruikt kun je opslaan of terugleveren aan het net. Lees op deze pagina meer over het opslaan van energie en …
Zonne-energie is volledig afkomstig van de warmte en het licht van de zon. Deze energie wordt omgezet in stroom, doordat de energie wordt opgevangen door bijvoorbeeld zonnepanelen, een zonneboiler of een zonnecarport. Wanneer de zon op een zonnepaneel schijnt, ontstaat er een elektrische stroom tussen de positieve lading bovenop de cel en de ...
Zonne-energie is de belangrijkste energiebron op aarde en is oneindig beschikbaar. Zonne-energie kan worden omgezet in elektriciteit en warmte. Met zonne-energie draag je bij aan de ontwikkeling van duurzame energie én je …
Onze experts zijn goed op de hoogte van de actuele subsidiemogelijkheden en helpen u graag om maximaal voordeel te halen uit uw investering in zonne-energie. We kunnen u volledig adviseren in de beste keuze voor uw zonnestroomsysteem, energieleverancier en de eventuele terugleververgoedingen. 1-2-3 Zon&Energie verzorgt voor haar klanten ook eventuele …
De zon is één van onze belangrijkste bronnen van duurzame energie. Omdat de zon een natuurlijke bron is, zorgt dit voor een lagere CO2-uitstoot. Zonne-energie is energie die groen en duurzaam is. Onze eigen zonneparken liggen verspreid over heel Nederland en zorgen voor voldoende stroom voor een groot aantal huishoudens.
Bevrijd uzelf van het elektriciteitsnet met zonne-batterijen: sla zonne-energie op voor ononderbroken autonomie. Ontdek hoe ze werken, de voordelen en de optimale keuze.
Zonne-energie werkt door de energie van de zon op te vangen en deze geruisloos en effectief om te zetten in elektriciteit voor uw huis of bedrijf. De zon is een natuurlijke bron van kernenergie. Er komen pakketjes energie vrij, zogenaamde fotonen, die in ongeveer 8,5 minuut een afstand van 149,6 miljoen kilometer afleggen van de zon naar de aarde.
Zonne-energie opslaan heeft verschillende voordelen. Een besparing in kosten, bijvoorbeeld. Op dit moment is je eigen zonnestroom opslaan nog niet heel interessant, omdat je je teruggeleverde stroom kan salderen op je energienota. Als je zonnepanelen stroom opwekken, maar je huishouden die stroom niet meteen kan gebruiken, lever je stroom terug ...
Dat is een ontwikkeling die volledig gebaseerd is op hernieuwbare bronnen, zoals zonne-energie. Wat is zonne-energie? Zonne-energie is de energie die we verkrijgen via zonnestralen en zonnewarmte. Zonne-energie is ook een zogenaamde hernieuwbare energiebron, wat betekent dat ze niet op kan raken, maar voortdurend wordt hernieuwd.
Als de accu leeg raakt, sluit de omschakelaar voor zonne-energie je apparaten automatisch aan op het elektriciteitsnet. Dit zorgt ervoor dat je elektrische systeem blijft werken, zelfs als er geen zonne-energie beschikbaar is. Een omschakelaar voor zonne-energie is een belangrijk onderdeel van een PV-systeem.
Zonne-energie opslaan: mogelijkheden. Opslag van stroom uit zonnepanelen wordt een steeds belangrijker thema. Maar wat zijn hiervoor de mogelijkheden? Lees wat momenteel de belangrijkste manieren zijn om zonne-energie op te …
Tijdens het transporteren van stroom gaat er energie verloren, dankzij opslag kan de stroom lokaal gebruikt worden.
Zonne-energie werd ook wel oneindige gratis energie genoemd. Maar het maken van zonnepanelen kost natuurlijk wel geld, en ze gaan ook niet voor eeuwig mee. Een groot probleem van zonnepanelen is dat ze maar moeilijk te recyclen zijn. Daar lijkt nu verandering in te komen: wetenschappers en techneuten zijn bezig aan een nieuwe generatie ...