Nieuwe energie-energieopslagmaterialen professioneel

Altena Nieuwe Energie

Bouw mee aan een duurzaam Altena! Altena Nieuwe Energie (voorheen DEcAB) zoekt uitbreiding bestuur. Meer informatie? Kijk op | Lees meer over onder meer de werkervaring, opleiding, connecties van Altena Nieuwe Energie door het profiel op LinkedIn te …

Contact

Dan vind je in het netwerk van Nieuwe Energie Overijssel de juiste partners die je verder helpen. Met realistische informatie en daadkracht krijg je het vermogen om de volgende stap te zetten. De provincie, (non-)profitorganisaties en vele partners en initiatiefnemers werken al samen aan een energieneutraal Overijssel.

Nieuwe Energie Overijssel

Het team van Nieuwe Energie Overijssel wil iedereen die... Lees meer. Transitieverhalen Alle transitieverhalen . 10 min leestijd. Hoe realiseren we snel genoeg warmtenetten? Dit zijn vijf lessen. Van het gas af, dat moet per 2050 helemaal voor elkaar zijn. Al in 2030 moeten 1,5 miljoen woningen anders worden verwarmd, volgens het klimaatakkoord.

Contact

Bereken je maandtermijn Altijd 100% groene stroom, lokaal opgewekt; Diensten. Advies. Energiecoach Hulp krijgen met besparen; Energieloket Advies over verduurzamen en besparen.; Energiescan Check of je huis goed is …

Home

Voor een succesvolle energietransitie zijn nieuwe, schone energiebronnen en -systemen nodig. New Energy Coalition wil hieraan bijdragen – we zijn ''Drivers of Change'': ... Energie leer activiteit . Excursion: Waste to energy. De Dolten 11, 8447 SB Heerenveen, Netherlands . nov 27 ...

Energieopslag

Een eerste manier om naar opslag van energie te kijken is een indeling op basis van de energiedragers: vaste, vloeibare en gasvormige brandstoffen, warmte, elektriciteit en elektrochemische opslag in batterijen.

De nieuwe Energiewet: wanneer komt die en wat staat erin?

De belangrijkste effecten van de nieuwe Energiewet, die we nu kunnen verwachten: Meer mogelijkheden om netaansluitingen te delen. De verwachting is nu dat de Energiewet in ieder geval peer-to-peerlevering en cable pooling toe zal staan. Bij peer-to-peer koppelt een tussenpersoon een eindafnemer aan een zogenaamde ''actieve'' afnemer, die zelf stroom …

NieuweStroom

Ontdek NieuweStroom, de meest flexibele energieleverancier voor ondernemingen. Betaal nooit meer dan nodig met stroom tegen de dagprijs en gas tegen de uurprijs. Geen vaste contracten, geen opzegboetes.

SustainaWeekly

Energieopslagtechnieken zijn essentieel om de Net Zero-doelstellingen te halen door de stabiliteit van het net te garanderen naarmate het aandeel hernieuwbare energie in de …

Smart Energy Hubs | Nieuwe Energie Overijssel

Er dreigt een tekort aan duurzame energie voor industrie, gebouwen en mobiliteit. Terwijl nu 100% groen energieverbruik nog lang niet voor iedereen mogelijk is. Met decentrale energie biedt SEH die kans veel eerder dan te wachten op landelijke maatregelen. Oost-Nederland biedt de kansen: doe met ons mee!

Energieleveranciers in Nederland | Complete overzicht

WISE Nederland onderzoekt jaarlijks Duurzaam Energieleveranciers in samenwerking met Consumentenbond en Natuur & Milieu. In het laatste onderzoek scoorden deze energieleveranciers het hoogst (10,0) op duurzaamheid: Energie VanOns, om|nieuwe energie, Powerpeers, Pure Energie en Vrijopnaam. Inmiddels wordt dit onderzoek helaas niet meer …

Veelgestelde vragen

In Mijn Nieuwe Energie vind je jouw dagelijkse verbruiksdata. Je dient hiervoor wel te beschikken over een slimme meter en in het portaal aan ons toestemming te geven om deze data dagelijks op te kunnen vragen bij jouw netbeheerder.

Windwijzer

Windwijzer. Ga jij als gemeente aan de slag met de ontwikkeling van windenergie? Dan is de Windwijzer het startdocument voor jou! In deze handreiking geven wij jou als gemeente handvatten om jouw windproject tot een succes te brengen.

Thermische energieopslag: dit zijn de 3 technieken

Schonere verwarmingsoplossingen zoals industriële warmtepompen op groene stroom, of geconcentreerde zonne-energie kunnen een oplossing bieden voor lage …

Subsidie | Nieuwe Energie Overijssel

Lokale energie-initiatieven 4.0. Voor wie: een lokaal energie-initiatief dat de volgende juridische vorm heeft: een coöperatie, een stichting, een vereniging of een bv. Je mag ook aanvragen als je bezig bent om één van deze rechtsvormen te verkrijgen. Waarvoor: activiteiten in de idee- en ontwerpfase van een lokaal energie-initiatief (LEI).

OM Nieuwe Energie: alle info over gas en stroom

Reviews en ervaringen OM Nieuwe Energie. Veel personen stappen over naar OM Nieuwe Energie, omdat ze geen winstoogmerk hebben en zich hard maken voor een duurzame wereld. De projecten waaraan wordt gewerkt, zijn het bewijs dat OM Nieuwe Energie zich daadwerkelijk inzet om de wereld te vergroenen.

Lokale energie-initiatieven

Lokale energie-initiatieven zijn namelijk lokaal geworteld en bewoners kunnen meeprofiteren van hun energieprojecten. Het cluster Lokale energie-initiatieven vergroot de realisatiekracht van bestaande initiatieven en stimuleert het ontstaan van nieuwe initiatieven. Dit doen we door kennisdeling, 1-op-1 ondersteuning en financiering. Kennisdeling

Innovatief energieopslagsysteem op basis van zwaartekracht …

Een nieuwe benadering van bundelvorming zal additieve manufacturing binnenkort flexibeler en efficiënter maken. Fraunhofer ILT heeft een nieuw platform ontwikkeld. …

Innovatie | Nieuwe Energie Overijssel

Innovatie is één van de werkvloeren van Nieuwe Energie Overijssel waarin partners samenwerken om de energie-innovatie in Overijssel te stimuleren. Het versneld toepassen en ontwikkelen van innovaties helpt de energietransitie bij het reduceren van het energieverbruik en de opwek van duurzame energie. De werkvloer Innovatie werkt langs twee ...

Hernieuwbare energie opslaan op grote schaal | ENGIE

België heeft ambitieuze objectieven op vlak van energie: een antwoord bieden op de stijgende energienoden van de Belgische inwoners en bedrijven en de CO₂-uitstoot …

Over ons

Over om | nieuwe energie. om | nieuwe energie is in 2012 ontstaan als Duurzame Energie Unie vanuit de initiatiefnemers TexelEnergie, Windunie en Urgenda. Zij zagen de noodzaak voor een nieuwe energievoorziening. De energietransitie gaat namelijk te traag als we het overlaten aan de overheid en de dominante energieaanbieders.