Wij zijn een professioneel bedrijf dat fotovoltaïsche energieopslagapparatuur produceert. Neem gerust contact met ons op voor vragen.
Een warmtepomp komt in aanmerking voor subsidie als aan bepaalde voorwaarden is voldaan. Download hier de apparatenlijst.
Voor ondernemers bestaan er twee vormen van subsidies waarmee de aanschaf van een thuisbatterij nog rendabeler kan zijn. EIA: De investeringsaftrek (EIA) is een fiscale regeling die de Nederlandse overheid aanbiedt aan ondernemers die willen investeren in energiezuinige technieken en duurzame energie. Als je kiest voor een thuisbatterij die voldoet aan de eisen …
Bijvoorbeeld hoeveel elektriciteit nodig zal zijn voor de industrie, of hoeveel van welke energiebron de gebouwde omgeving gaat gebruiken voor de warmtevoorziening. Met de Routekaart Energieopslag brengen we de verwachte ontwikkelingen in Nederland in kaart en …
De Vlaamse overheid biedt een waaier aan subsidiemogelijkheden voor cultuur, kunst en erfgoed aan. Deze subsidies vinden hun oorsprong in decreten zoals het Participatiedecreet, het Kunstendecreet en het Cultureelerfgoeddecreet.
Deze subsidie is aan te vragen door bewoners van de gemeenten Elburg, Ermelo, Hattem, Nunspeet, Oldebroek en Putten. Je kunt jouw subsidieaanvraag indienen bij De Centrale, waarna wij controleren of je aan de voorwaarden voor de subsidie hebt voldaan. Is alles in orde? Dan zetten wij jouw aanvraag door naar de gemeente voor uitbetaling.
Energieopslag speelt een cruciale rol in het energiesysteem van de toekomst. De vraag naar flexibel vermogen neemt namelijk alleen maar toe. Hans-Peter Oskam, directeur Beleid & Energietransitie bij Netbeheer …
In deze analyse bekijken we de subsidies voor hernieuwbare energieproductie en klimaattransitie (SCE/SDE) die de Nederlandse overheid aanbiedt om schone projecten te …
Het VEB zoekt actief naar manieren om jouw drempels voor energiebesparing te verlagen. Dat doen we enerzijds door een rol op te nemen in de klimaatplannen van verschillende sectoren, en anderzijds door projecten in te dienen voor Europese en andere subsidiemechanismen.
De elektriciteit die nodig is voor gecomprimeerde waterstofopslag op 200 bar bedraagt 2,1% van de energie-inhoud. Het Europese project HyUnder concludeerde in 2013 dat voor de opslag …
Zowel centrale als decentrale energieopslag is nodig. Voor decentrale opsag specifiek is nodig dat het afbouwpad ... De Vlaamse overheid stelt voor 2021 22 miljoen euro beschikbaar om de techniek van de grond te krijgen, en dat lijkt te lukken, met bijna 1000 installaties ... De voornaamste reden van het gebrek aan beweging in de markt voor ...
De Routekaart Energieopslag is een plan van de Nederlandse overheid om de capaciteit van energieopslag in Nederland te vergroten. Het beschrijft de belangrijkste acties die nodig zijn om energieopslag te bevorderen, zowel op korte als op lange termijn. ... Door het invullen van je naam en e-mailadres meld je je aan voor ontvangst van het ...
Op 15 juli 2022 besliste de Vlaamse Regering om de Vlaamse gemeenten en steden en de Vlaamse Gemeenschapscommissie (VGC) te ondersteunen bij de uitrol van een lokaal e-inclusiebeleid. Deze subsidie kadert binnen het actieplan Iedereen Digitaal, dat onderdeel is van het relanceplan Vlaamse…
Centrale Vlaamse overheid (CVO) Jeugd en cultuur Lokale besturen Onderwijs Sport Zorg en welzijn ... Voor werken aan gebouwen opgenomen in de vastgestelde inventaris van het bouwkundig erfgoed, gelden bijkomende voorwaarden. ... Subsidies voor zorgvoorzieningen die energiebesparende maatregelen uitvoeren met een terugverdientijd groter dan vijf ...
Ambtenaren van demissionair klimaatminister Rob Jetten hielpen energieleverancier Vattenfall aan 395 miljoen euro om een fel omstreden biomassacentrale te bouwen bij Diemen. Terwijl Jetten juist ...
Lees het regeerprogramma van het kabinet-Schoof. Over de plannen voor energietransitie, leveringszekerheid en klimaatadaptatie.
Momenteel kunnen huiseigenaren opgewekte stroom terugleveren aan het elektriciteitsnet en daar geld voor krijgen. De salderingsregeling is voor veel mensen de belangrijkste reden geweest om te investeren in zonnepanelen. …
In Nederland is er in het verleden ook geen routekaart of gedetailleerde industriële strategie met ondersteunende wetgeving, beleid, belastingverminderingen of investeringsstimulansen voor de markt voor energieopslag. De belangrijkste stappen zijn dan ook gezet door ontwikkelaars en exploitanten, ondersteund door investeerders, om voet aan de ...
Energieopslag speelt een cruciale rol in het energiesysteem van de toekomst. De vraag naar flexibel vermogen neemt namelijk alleen maar toe. Hans-Peter Oskam, directeur Beleid & Energietransitie bij Netbeheer …
Of u in aanmerking komt voor een subsidie of regeling, hangt af van de voorwaarden. Veel subsidies hebben een duidelijke doelgroep en een strenge deadline voor de aanvraag. Bereid u daarom goed voor en volg het Stappenplan subsidie aanvragen bij de overheid. Zo vergroot u de kans dat u de subsidie ook echt krijgt.
Energieopslag is een kwestie die centraal staat in de transitie naar een duurzame en koolstofarme economie. Dit artikel geeft een overzicht van de huidige markt voor …
De SDE++ is de belangrijkste regeling waarmee de overheid grootschalige duurzame (energie)projecten ondersteunt. Zowel bedrijven, lokale overheden als non-profit …
Met de Energiebespaarlening van het Nationaal Warmtefonds kunt u tegen een lage rente geld lenen voor de verduurzaming van uw woning. Woningeigenaren met een laag inkomen of zonder leenruimte betalen helemaal geen rente. Deze lening is voor eigenaren van een koopwoning. Voor vve''s heeft het Nationaal Warmtefonds de VvE Energiebespaarlening ...
Het klimaatakkoord en de ambities voor 2050 zullen in de komende jaren gaan leiden tot snelle veranderingen in het energiesysteem. Hoe het er precies uit gaat zien, is nog onbekend. Veel keuzes zijn pas in de komende decennia te maken. Maar deze veranderingen zijn wel sterk bepalend voor de aard en omvang van de benodigde grootschalige ...