Wij zijn een professioneel bedrijf dat fotovoltaïsche energieopslagapparatuur produceert. Neem gerust contact met ons op voor vragen.
Het verbeteren van de betrouwbaarheid van BMS, het uitbreiden van EMS-functies en het aanscherpen van systeemonderhoud zijn essentieel voor het oplossen van veiligheidsproblemen in energieopslagsystemen. 1. Batterijbeheersysteem (BMS): geoptimaliseerd voor nieuwe scenario''s
Uit onderzoek van het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) blijkt dat het gevaarlijk kan zijn om veel energie …
Er zijn geen beperkingen op de grootte van de verpakking, dus vaten van 200 liter, geladen met een gevaarlijke stof, kunnen onder de 1000-punten regeling vallen. n De 1000-punten regeling gaat uit van vervoerscategorieën: n n Vervoerscategorie 0: Verboden te vervoeren volgens de 1000-punten regeling n Vervoerscategorie 1: 50 punten per kilo of liter n Vervoerscategorie 2: …
Uit onderzoek van het RIVM blijkt dat een ongeluk met zo''n energieopslagsysteem gevolgen kan hebben voor de omgeving, al is de kans hierop klein. Het …
PGS 37-1 is vooral van belang voor installatieprofessionals die een energieopslagsysteem (EOS) installeren of daar een ontwerp voor maken. De richtlijn behandelt hoe je op een veilige manier met grote batterijsystemen omgaat. Deze systemen bestaan uit gekoppelde lithiumbatterijen. De richtlijn is ontwikkeld door experts vanuit bedrijfsleven en …
Van de 258 gevaarlijke punten op de nieuwe dynamische lijst met gevaarlijke punten in het verkeer zijn er intussen 108 aangepakt. Voor 76 van de resterende 150 punten is er een oplossing in zicht.
De PGS 37-1 stelt eisen aan het energieopslagsysteem (EOS), de monitoring en onderhoud ervan en aan de omgeving waarin het energieopslagsysteem staat. Uiteraard voldoen wij als leverancier volledig aan de monitoring- en onderhoudseisen. Op deze pagina lees je dus …
Onlangs onthulde SVOLT Energy ''s werelds eerste vloeistofgekoelde energieopslagsysteem van 6,9MWh in een 20-voet blade-stijl. Dit maakt gebruik van het innovatieve ontwerp van CTR, dat het aantal componenten met 15% verlaagt en tegelijkertijd het vloeroppervlak met 20% verkleint in vergelijking met gangbare systemen van 5MWh.
Tijdens deze serie spreekt een panel van experts over onderwerpen als: veiligheidsuitdagingen in gigafabrieken, veiligheid rondom het gebruik van batterijen (incl. energieopslagsystemen) en …
In het licht van beperken van het verdampingsoppervlak in geval van een lekkage is bij een hoeveelheid van meer dan 50 liter gevaarlijke stoffen een lekbak vereist. Afhankelijk van de risico''s van de stoffen kunnen aanvullende maatregelen nodig …
De PGS 37-1 stelt eisen aan het energieopslagsysteem (EOS), de monitoring en onderhoud ervan en aan de omgeving waarin het energieopslagsysteem staat. Uiteraard voldoen wij als leverancier volledig aan de monitoring- en onderhoudseisen. Op deze pagina lees je dus vooral over de veiligheidseisen op basis van de omgeving van het energieopslagsysteem.
Van de 258 gevaarlijke punten op de nieuwe dynamische lijst met gevaarlijke punten in het verkeer zijn er intussen 108 aangepakt. Voor 76 van de resterende 150 punten is er een oplossing in zicht.
Dat het kruispunt 21 jaar geleden al op de zwarte lijst van gevaarlijke punten in Vlaanderen stond, maakt deze koppositie extra pijnlijk. Maar: ''dankzij'' die eerste plaats van vorig jaar kwam ...
Verken de veiligheidsuitdagingen en cruciale verdedigingsmechanismen in energieopslagsystemen, die essentieel zijn voor het beperken van risico''s en het waarborgen …
Gevaarlijke punten zijn locaties die objectief onveilig zijn en waar de afgelopen jaren meerdere (ernstige) verkeersongevallen zijn gebeurd. Die locaties kunnen zowel kruispunten als korte wegsegmenten zijn en worden sinds 2018 jaarlijks bijgehouden in een dynamische gevaarlijke puntenlijst.
Bij het vervoer van gevaarlijke stoffen zijn verschillende partijen verantwoordelijk. Zij hebben ieder hun eigen veiligheidsplichten. Zo is de afzender is altijd verantwoordelijk voor een juiste indeling van de gevaarlijke stoffen en het opmaken van het vervoerdocument. De vervoerder moet ervoor zorgen dat een chauffeur over de juiste kennis ...
Vaststelling PGS 37-1 en 37-2. In december 2023 zijn PGS 37-1 en PGS 37-2 vastgesteld door het Bestuurlijk Omgevingsberaad (BOb). PGS staat voor Publicatiereeks gevaarlijke stoffen.. PGS''en 37 en Besluit activiteiten leefomgeving (Bal) In het Bal zal het opslaan van lithiumhoudende batterijen en het exploiteren van een energieopslagsysteem worden …
Uit onderzoek van het RIVM blijkt dat het gevaarlijk kan zijn om veel energie op één plek op te slaan. Bij een ongeval met een energieopslagsysteem met lithium-ion batterijen …
Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken Lydia Peeters heeft deze legislatuur ingezet op een versnelde aanpak van de gevaarlijke punten. Jaarlijks stelt het Departement Mobiliteit en Openbare …
Deze legislatuur werkte het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) 320 gevaarlijke punten weg, dat is gemiddeld één punt om de zes dagen. Van de 258 gevaarlijke punten die in oktober vorig jaar op de nieuwe lijst gevaarlijke punten verschenen, is ondertussen 44% aangepakt.
Gevaarlijke punten zijn locaties die objectief onveilig zijn en waar de afgelopen jaren meerdere (ernstige) verkeersongevallen zijn gebeurd. Die locaties kunnen zowel kruispunten als korte wegsegmenten zijn en worden sinds 2018 jaarlijks bijgehouden in een dynamische gevaarlijke puntenlijst.