Wij zijn een professioneel bedrijf dat fotovoltaïsche energieopslagapparatuur produceert. Neem gerust contact met ons op voor vragen.
Batterijen Energie-Nederland erkent het belang van batterijen in een toekomstig energiesysteem, maar vindt aparte stimulering niet nodig. Subsidies voor batterijen zijn niet kosteneffectief volgens het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL). Verzwaren van het net is vaak goedkoper en batterijen concurreren met andere flexibiliteitsvormen. Focus op het wegnemen van barrières, …
Nederlandse wateraccu De Nederlandse vader-dochter start-up Solyx Energy brengt zo''n wateraccu als eerste bedrijf in Nederland op de markt. Het slimme systeem maakt gebruik van de zonnepanelen die je al hebt …
Gespecialiseerd in energie opslag voor woonhuizen en bedrijven De specialist in Limburg en Brabant Huisenergieopslag is NEN-3140 gecertificeerd en installeert volgens de NEN-1010 norm. BEL: 0475 232 242
Er wordt echter veel onderzoek gedaan naar nieuwe technieken zodat batterijen veel goedkoper kunnen worden. Een voorbeeld hiervan is de opslag van energie in zoutwater batterijen zoals de BlueBattery van het Nederlandse bedrijf AquaBattery. Een andere ontwikkeling is de zogenaamde Flow Batterij - hier werkt het Nederlandse bedrijf Elestor aan.
Groot geworden in de agrarische sector met zonnepaneleninstallaties, helpen ze Nederlandse ondernemers nu ook met opslag van energie. Bekijk hier het aanbod of vraag vrijblijvend een offerte op. Deel dit artikel. Primaire Sidebar. Recent nieuws Partner nieuws. 4 nov.
De Nederlandse bedrijven Alfen en SemperPower werken aan het grootste energieopslagsysteem van ons land. De superbatterij komt in Vlissingen en wordt eind dit jaar …
Het lijkt het begin van een groeicurve te zijn voor de Nederlandse batterijsector. In het basisscenario van Dutch New Energy Research groeit de verkoop naar verwachting naar 942 megawattuur extra opslagcapaciteit in 2024. De publicatie van het Nationaal Smart Storage Trendrapport 24/25 markeert een belangrijk moment: voor het eerst is er ...
Een duurzaam, betrouwbaar en efficiënt energiesysteem is essentieel voor onze maatschappij. We gebruiken hernieuwbare en koolstofvrije bronnen, zoals zon, wind, waterkracht, aardwarmte en biomassa, om de samenleving van energie te voorzien. Dit systeem vermijdt het gebruik van fossiele brandstoffen die bijdragen aan klimaatverandering en eindig zijn. De verduurzaming …
Over ons De transitie naar duurzame energie is in een stroomversnelling. Innovaties binnen de energie opslag bieden zich voortdurend aan. Om dit in goede banen te leiden is er Energy Storage NL: het breedste netwerk van alle typen energieopslag.
De opslag van energie wordt steeds belangrijker naarmate we meer duurzame energie gebruiken in Nederland. Niet alleen de opslag van elektriciteit, maar ook van …
Nu ons Nederlandse elektriciteitsnet steeds meer onder druk komt te staan door het groeiende aantal zonnepanelen. Ze kunnen nu zelfs sommige mensen verbieden om zonnepanelen te nemen. Of steeds meer mensen die last hebben van uitvallende omvormers door te hoge netspanning in de straat omdat de hele straat zonnepanelen op het dak heeft. Vooral ...
Steeds vaker vervoeren we meer elektriciteit dan ons elektriciteitsnet aankan. Dat zorgt voor netcongestie (file op het elektriciteitsnet). Hierdoor kunnen bedrijven, nieuwbouw- en energieprojecten vaak geen extra elektriciteit afnemen of terugleveren. Bijvoorbeeld wanneer u uw bedrijf wilt starten, uitbreiden, verhuizen of verduurzamen. Bekijk wat u kunt doen: als …
Hier vindt u informatie over de Nederlandse Energiemarkt, de bedrijven die hierin actief zijn en de economische activiteiten die ze uitvoeren. feiten en cijfers Menu
Gemiddeld verbruik je zelf ongeveer 30 procent van de stroom die je zonnepanelen opwekken. De rest lever je aan het elektriciteitsnet. Dat komt doordat zonnepanelen veel stroom opwekken als de zon schijnt, terwijl je vooral veel verbruikt op andere momenten.
Samen met TU/e hebben we de spin-off Cellcius opgericht. Doel is om een compact en betaalbaar apparaat voor warmteopslag in huis te ontwikkelen. Lees meer.
AC (alternating current) stat voor wisselstroom. Het Nederlandse energienet is gebaseerd op wisselstroom en een stopcontact werkt dan ook op basis van wisselstroom. DC (direct current) staat voor gelijkstroom. De meeste elektrische apparaten en installaties werken op basis van gelijkspanning – ook zonnepanelen en een batterij voor energieopslag.
We kunnen het probleem oplossen door de opgewekte energie op te slaan. Je vraagt je misschien waarom we dat nog niet doen. Het antwoord is simpel: er is nog geen effectieve technologie om dat massaal te doen.
Van de hernieuwbare energiebronnen in Nederland hebben windenergie, bio-energie, zonne-energie, geothermie en omgevingswarmte het grootste potentieel. Vooral bij biomassa spelen duurzaamheidsaspecten een belangrijke rol, en lijkt het noodzakelijk dat de al bestaande strenge Nederlandse duurzaamheidseisen in stand blijven.
Dat is ruim een kwart van het totale Nederlandse aardgasverbruik (36 miljard m3). 794 km2 Eén blokje staat voor het oppervlak van Borssele 1 en 2 (128 km2) Apparaten & verlichting Mobiliteit Koken (elektrische auto) Verwarming (op basis van elektrische warmtepomp) Verwarming (op basis van gas) Bron: TNO (2019) 39 9 11 8 1 VAN KLIMAATTAFEL NAAR ...
6 · 25 november 2024 Belgische laadpaalfabrikant Smappee opent Nederlandse vestiging Smappee heeft een vestiging geopend in Nederland. De Belgische fabrikant van laadpalen en energiemanagementsystemen heeft in Naarden een servicecentrum en showroom in gebruik genomen.
Nederland wil in 2050 klimaatneutraal zijn. Dat heeft grote gevolgen voor het toekomstige energiesysteem. Het verandert hoe we energie opwekken, transporteren, opslaan en gebruiken. En biedt economische kansen en ruimte voor nieuwe verdienmodellen. Om in 2050 een duurzaam energiesysteem te hebben, moeten we daar nu al op gaan aansturen en ons …
Groot geworden in de agrarische sector met zonnepaneleninstallaties, helpen ze Nederlandse ondernemers nu ook met opslag van energie. Bekijk hier het aanbod of vraag vrijblijvend een offerte op. Deel dit artikel. Primaire Sidebar. Recent nieuws Partner nieuws. 13 nov. Pöttinger Nederland opgericht.
Zeer goed geïsoleerde huizen kun je verwarmen met een relatief zuinige warmtepomp, die warmte produceert met elektriciteit. Voor andere woningen is het toverwoord wellicht: zout. Een welkome aanvulling, want het gaat om een grote klus. In het gemiddelde Nederlandse huishouden komt via gas ruim vier keer zoveel energie binnen als via elektriciteit.
De Nederlandse overheid erkent het belang van energieopslag en heeft een aantal stappen ondernomen om de capaciteit van energieopslag in Nederland te vergroten. Een van deze stappen is de zogeheten Routekaart Energieopslag, die de belangrijkste acties beschrijft om energieopslag te bevorderen, zowel op korte als lange termijn.
Bij de energietransitie zal de (eventuele conversie en) opslag van elektriciteit, warmte en waterstof naar verwachting een grote rol gaan spelen, en vanwege de grote …
Energy Storage NL is de brancheorganisatie voor de Nederlandse energieopslagsector. Als onderdeel van FME verzorgen we belangenbehartiging, kennisdeling en een breed netwerk voor onze achterban. Deze meer dan 110 leden bestaan uit technologiebedrijven, netbeheerders, energiebedrijven, kennisinstellingen, adviesbureaus en financiers.
De opslag van energie wordt steeds belangrijker naarmate we meer duurzame energie gebruiken in Nederland. Niet alleen de opslag van elektriciteit, maar ook van moleculen (bijvoorbeeld gas en waterstof) en warmte. Deze drie energievormen zullen nodig zijn om te zorgen dat er voldoende flexibiliteit is in een energiesysteem met meer variabele …
Energie-opslag: gezinswoning Altijd ononderbroken schone stroom betekent gemoedsrust. Een energieopslagsysteem slaat overdag zonne-energie in uw accu op, dat later gebruikt kan worden als de zon niet meer schijnt of als het …