Wij zijn een professioneel bedrijf dat fotovoltaïsche energieopslagapparatuur produceert. Neem gerust contact met ons op voor vragen.
De Intercity Nieuwe Generatie (ICNG) is het nieuwe paradepaardje van NS. De eerste treinen zijn inmiddels in Nederland en worden getest. Als alles voorspoedig verloopt kunnen we in 2021 ermee reizen. Al zijn er wel tegenslagen. Lees op deze pagina alle ontwikkelingen over de ICNG. Voor de echte liefhebber: koop de ICNG Special van Rail …
Het hoofdlijnenakkoord presenteert een aantal beleidsmaatregelen voor de Nederlandse energietransitie. Daarbij wordt ingezet op betaalbaarheid, …
Per hoofd van de bevolking scoort Nederland dichter bij het Europese gemiddelde, maar niet meer dan dat. Wereldwijd is het batterijvermogen in 2023 bijna verdubbeld ten opzichte van 2022. Van de totale 85,7 gigawatt leveren China, de Verenigde Staten, Europa en de rest van Oost-Azië de grootste bijdrage.
Voor meer informatie over accu systemen klik hier (DGEM). Thermische energieopslag. Voor informatie over thermische energie-opslag ga naar Opslagsystemen voor zonnewarmte (DGEM). Energieopslag in vliegwielen. …
Energieopslag is een sleuteltechnologie voor de energietransitie. In het verduurzamen van de energievoorziening ontstaat er meer vraag naar verschillende toepassingen van energieopslag, maar ook naar nieuwe technologieën. Nederland draagt als kennisland bij aan de ontwikkelingen op het gebied van energieopslagtechnologie. Hoewel er in Nederland (nog) …
Opslag garandeert leveringszekerheid en flexibiliteit. In de whitepaper "Ondergrondse energieopslag noodzakelijk voor toekomstig energiesysteem", die TNO en EBN schreven naar aanleiding van een rapport over ondergrondse opslag in Nederland dat deze week naar de Tweede Kamer werd gezonden, concluderen zij dat ondergrondse energieopslag een …
Klimaat- en energieminister Jetten heeft vandaag namens het kabinet met het Nationaal Plan Energiesysteem en Programma Energiehoofdstructuur de strategie, …
Grootschalige energieopslag is de toekomst. Flexibele energieopslag is wat wind- & zonnepark ontwikkelaars, netwerkbedrijven (DSO''s & TSO''s) en industriële afnemers nodig hebben. SemperPower biedt de oplossing door ''grote …
Lokale overheden zijn voor een deel verantwoordelijk voor de energieopslag. Gemeenten kunnen regels opnemen in hun omgevingsplan voor het plaatsen van …
Over ons De transitie naar duurzame energie is in een stroomversnelling. Innovaties binnen de energie opslag bieden zich voortdurend aan. Om dit in goede banen te leiden is er Energy Storage NL: het breedste netwerk van alle typen energieopslag. Warmte, …
In het vorige artikel van onze serie over energieopslag hebben we een overzicht gegeven van de rol van de opslag en de verschillende technologische oplossingen in deze opkomende markt. We kijken nu naar de ontwikkeling van de markt in Nederland, hoe beleid en regelgeving de ontwikkeling ondersteunen en waar verdere verbeteringen kunnen worden ...
De nieuwe Energiewet, die de bestaande en oude elektriciteit- en gaswetgeving gaat vervangen, is vandaag met brede steun aangenomen door de Tweede Kamer. Met de nieuwe regelgeving worden energieconsumenten beter beschermd, komen er meer mogelijkheden om het volle stroomnet flexibel te gebruiken en wordt het veilig uitwisselen van …
Marjan Minnesma van Urgenda, de milieuorganisatie die de klimaatzaak tegen de overheid aanspande en won, vindt het positief dat er in de Troonrede en in de begroting veel aandacht is voor het klimaat. "Het was het hoofdthema van de Troonrede. Dat noem ik vooruitgang." Twijfels over opslag. Over de besteding van de bijna 7 miljard euro heeft ze ...
De Nederlandse energievoorziening is uniek in de wereld door de beschikbaarheid van grote hoeveelheden goedkoop, Gronings gas. Dit heeft ons in Nederland voor een groot deel onze huidige welvaart en een sterke economische positie gebracht. We kennen een energie intensieve economie met een enorm succesvolle petrochemische …
Batterijen Energie-Nederland erkent het belang van batterijen in een toekomstig energiesysteem, maar vindt aparte stimulering niet nodig. Subsidies voor batterijen zijn niet kosteneffectief volgens het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL). Verzwaren van het net is vaak goedkoper en batterijen concurreren met andere flexibiliteitsvormen. Focus op het wegnemen van barrières, …
Energieopslag in boilers is hot, letterlijk en figuurlijk. De Telegraaf, De Volkskrant, RTL, en Trouw schreven er deze zomer artikelen over. Energieopslag in thuisbatterijen is al langer bekend. Een mooie oplossing, maar ook duur. Door de lange terugverdientijd heeft op dit moment nog geen 1% van de Nederlandse huishoudens met …
Nederland wil in 2050 klimaatneutraal zijn. Dat heeft grote gevolgen voor het toekomstige energiesysteem. Het verandert hoe we energie opwekken, transporteren, opslaan en gebruiken. En biedt economische kansen en ruimte voor nieuwe verdienmodellen. Om in 2050 een duurzaam energiesysteem te hebben, moeten we daar nu al op gaan aansturen en ons …
De Nederlandse overheid erkent het potentieel van V2G. Dit toont de toewijding van de overheid om innovatieve oplossingen te onderzoeken en te implementeren om de …
Minister Van ''t Wout stuurt de Tweede Kamer de eindrapporten van de evaluatie van en toekomstverkenning over de Opslag Duurzame Energie (ODE). Kamerbrief over evaluatie Opslag Duurzame Energie en toekomstverkenning ODE (PDF | 2 pagina''s | 113 kB)
De voerproducent heeft energie gestoken in de voerproductie. Daarna komt de veehouder met zijn bedrijfsvoering, de stallen, computers, voerinstallaties, licht, verwarming etc. Na het transport volgt het slachtproces waarbij het koelen van …