Wij zijn een professioneel bedrijf dat fotovoltaïsche energieopslagapparatuur produceert. Neem gerust contact met ons op voor vragen.
Daarnaaast wil het kabinet tussen 2024 en 2030 een steeds lagere vergoeding geven voor het terugleveren van stroom. Dat betekent mogelijk dat er wél gunstige regelingen komen voor thuisbatterijen. Vergelijkbaar met buurlanden die helemaal geen salderingsregeling kennen en wel subsidie geven voor thuisaccu''s.
Met een thuisbatterij voor zonnepanelen kan je stroom die je opwekt opslaan en later gebruiken. Dat is voordeliger dan salderen. Wat kost een thuisaccu en hoe werkt het?
Zo wegen ze al gauw 100 kg en nemen ze zo''n 1 m² aan ruimte in beslag. Echter zijn er ook kleinere uitvoeringen van 25 kg en 40 bij 40 centimeter groot. De afmetingen en het gewicht van je thuisaccu zijn bepalend voor waar je de …
Dit betekent dat je credits krijgt voor de elektriciteit die je aan het net levert en deze credits kunt gebruiken om je elektriciteitsrekening te verlagen. De uitdaging van stroomuitval en blackouts Hoewel zonne-energie tal van voordelen biedt, zijn er ook enkele uitdagingen waarmee huiseigenaren worden geconfronteerd.
Het zal je maar overkomen dat de elektriciteit uitvalt voor een onduidelijke hoeveelheid tijd. Gelukkig komt dit hier niet vaak voor, maar het is toch fijn om voorbereid te zijn. Maar wat voor noodstroomvoorziening kun je thuis gebruiken? Wat is een noodstroomvoorziening Het openbaar elektriciteitsnet werkt goed, maar er kan altijd iets gebeuren waardoor de […]
Energieopslag 8. Tips efficient gebruik zonne-energie . 1. Wel of geen zonnepanelen? ... Daarom motiveert de Nederlandse overheid via verschillende subsidieregelingen de aanschaf van zonnepanelen voor je woning. Check in ons artikel welke subsidies en leningen voor zonne-energie er zijn in jouw gemeente. Handig om te weten, want je bespaart er ...
We zetten alles over energie in huis voor je op een rij – van groene stroom tot zuinige apparaten. Op deze pagina . 1. Energie besparen 2. Energie opslaan 3. Groene stroom 4. Van het gas af 5. Verwarming 6. Windenergie 7. Zonnepanelen 8. Zuinige apparaten . 1. Energie besparen.
Opties voor energieopslag in huis 1. Batterijopslagsystemen Batterijopslagsystemen, zoals lithium-ionbatterijen, zijn een populaire optie voor energieopslag in huis. Deze systemen kunnen overtollige energie die wordt opgewekt door zonnepanelen of andere hernieuwbare energiebronnen opslaan en deze wanneer nodig vrijgeven. Ze zijn …
Nu de wereld steeds duurzamer en energiegerichter wordt, lampen op zonne-energie zijn een haalbare keuze geworden voor huiseigenaren en tuiniers. Dit hoofdartikel heeft tot doel de belangrijkste voordelen te bespreken van het integreren van verlichtingssystemen op zonne-energie in uw ruimtes, waaronder effectiviteit, betaalbaarheid en vriendelijkheid voor het …
De kosten voor een thuisbatterij verschillen per model. De batterijen zijn in verschillende formaten te verkrijgen, van klein tot groot. Dit verschilt van 3 kWh tot 20 kWh aan opslagvermogen. Je kunt soms batterijen ook aan elkaar koppelen. Dan kun je de opslag steeds groter maken. De prijs per kWh opslagvermogen ligt tussen de €650,- en €1 ...
Natuurlijk is het fijn als je huis lekker warm is, maar je kunt toch besparen op verwarming. Een simpele maatregel scheelt al snel heel wat euro''s per jaar. Lees onze bespaartips voor verwarming in huis. Je kunt bijna altijd energie en geld besparen door je huis te isoleren. Zeker als je een wat oudere woning hebt kun je zo veel besparen.
6. Tank thermische energieopslag. Deze opslagmethode omvat goed geïsoleerde betonnen tanks waarin warmte wordt opgeslagen. Ze worden vaak (deels) boven de grond geïnstalleerd. Meestal worden ze ingezet voor piekbelasting, maar het kan ook voor seizoensopslag. Er zijn speciale varianten met warmtewisselaars in de wand. MT/HT
Energieopslag voor thuis is een revolutionaire oplossing waarmee huiseigenaren overtollige elektriciteit die is opgewekt uit hernieuwbare energiebronnen, zoals zonnepanelen, kunnen opslaan voor later gebruik. Deze opgeslagen energie kan worden gebruikt wanneer de productie laag is of tijdens stroomuitval, waardoor een betrouwbare en continue …
Bij vehicle to home is er echts sprake van het terugleveren van stroom naar je huis. Bidirectioneel laden staat nog wel in de kinderschoenen. In verschillende landen wordt onder andere onderzocht wat voor effect het op langer termijn op de accu heeft. En niet alle auto''s ondersteunen de mogelijkheid. De toekomst voor energieopslag thuis
Ontvang de beste deals voor het verduurzamen van je woning door gratis offertes van betrouwbare leveranciers te vergelijken. Bespaar tijd en geld terwijl je eenvoudig de prijs-kwaliteitverhouding van verschillende aanbiedingen beoordeelt, en maak een weloverwogen keuze voor een duurzaam huis.
Toch hoeft de verlichting van je woning niet hetzelfde te zijn als de verlichting van je opslag of berging. De sfeer en beleving van beide ruimtes zijn namelijk volledig anders, maar ook het doel van de ruimte verschilt. Waar je in de woonkamer of slaapkamer graag sfeerlicht wilt hebben, wil je in de garage doorgaans helder licht waarbij je ...
Het koelen met grondwater kan direct. Voor verwarming wordt een warmtepomp op de bron aangesloten. In de praktijk zijn met deze techniek besparingen van 95% op koeling en 40-50% op verwarming mogelijk. De energiebesparing die met ondergrondse energieopslag kan worden behaald, hangt sterk af van de geologie van het gebied.
Met een thuisbatterij, ook wel thuisaccu genoemd, kun je (zelf opgewekte) elektriciteit bewaren voor later gebruik. Deze batterij wordt meestal op een vaste plek in je huis bevestigd. Denk aan een kelder, zolder, carport of schuur. Een …
Met deze nieuwe techniek word het mogelijk om energie uit de auto te gebruiken voor het gebruik in huis of om terug te leveren aan het net. ... Frequent gebruik van de auto als energieopslag kan de levensduur van de autobatterij verkorten. Hoe meer je laadt en ontlaadt, hoe sneller de batterij minder vermogen krijgt.
Wanneer kiezen voor energieopslag? Met de salderingsregeling kun je die teruggeleverde stroom verrekenen met de stroom die je verbruikt. Veel huishoudens leveren stroom die ze niet gebruiken dan ook terug aan het net. …
Een thuisbatterij of thuisaccu is een apparaat dat je los in of bij je woning plaatst. Je slaat er opgewekte zonne-energie mee op en zodat je deze op een later moment kunt gebruiken. Met een thuisaccu kun je het eigen verbruik van je …
Zoals gezegd is duurzaamheid in deze tijd een groot goed. Mensen kiezen voor zonnepanelen op het dak, voor een warmtepomp in huis of voor groene ecologische woningen. Door te kiezen voor duurzame …
Uit onderzoek blijkt dat huishoudens gemiddeld zo''n dertig procent van de zonnestroom verbruiken voor hun elektrische apparaten in huis. Kiest men voor de investering in een mogelijkheid om zonnestroom op te …
Zonne-energiesystemen met batterijopslag maken huiseigenaren minder afhankelijk van het elektriciteitsnet en bieden een flexibele oplossing voor het beheren van de …
Je kunt maar voor een paar dagen stroom opslaan. Het nadeel van een energie-opslag thuis is volgens onze collega''s van Feenstra nu nog dat je je stroom maar enkele dagen in de thuisbatterij kan bewaren. Wat je in de zomermaanden opwekt, kan je dus niet bewaren voor de donkere wintermaanden.
In de wintermaanden zet deze ''mini-energiecentrale'' de waterstof om in stroom en verwarming voor je woning. Lees in dit artikel hoe deze Nederlandse technologie energieopslag betaalbaar maakt. De brandstofcel, die populair is in Japan, is bij ons nooit echt van de grond gekomen voor huishoudelijke toepassingen.
1. Beste thuisbatterij volgens capaciteit. Het is essentieel om de capaciteit van je thuisaccu goed af te stemmen op je stroomverbruik en de productie van je zonnepanelen.Voor een goede indicatie kan je gewoon elke 1.000 Wp aan …