Wij zijn een professioneel bedrijf dat fotovoltaïsche energieopslagapparatuur produceert. Neem gerust contact met ons op voor vragen.
We kunnen het probleem oplossen door de opgewekte energie op te slaan. Je vraagt je misschien waarom we dat nog niet doen. Het antwoord is simpel: er is nog geen effectieve technologie om dat massaal te doen. Gelukkig zijn er meerdere wetenschappers in Europa die onderzoek doen naar nieuwe manieren om energie op te slaan. 1.
Nieuwe generatie nikkel-waterstofbatterij voor langdurige opslag gaat decennia mee Ruimtevaartorganisatie NASA gebruikt ze al sinds de jaren 70: de nikkel-waterstofbatterij. Destijds waren voor dit type batterij kostbare grondstoffen nodig zoals platinum, maar inmiddels is de technologie vooruit gegaan en zijn er goedkopere alternatieven mogelijk.
De investeringskosten van lithium-ion batterijen zijn in de afgelopen jaren flink gedaald. Daarnaast wordt de capaciteit van batterijen steeds groter. In de toekomst zijn nieuwe batterijconcepten nodig met een grotere opslagcapaciteit en snellere laad- en ontlaadsnelheden. Momenteel wordt aan deze ontwikkelingen gewerkt.
Om een nieuw energiesysteem te ontwikkelen hebben we minder dan 20 jaar de tijd. We moeten daarom nú al keuzes maken. Ook al is het nog niet duidelijk hoe het …
De nieuwe woningen worden al goed geïsoleerd en hebben een energiezuinige installatie. Ook met het isoleren van oude woningen loopt de corporatie voorop. DeltaWonen neemt de taak van het behalen van doelen in het klimaatakkoord door woningcorporaties serieus en zit middenin deze energietransitie. ''Daarom doen we ook graag mee met Startup in ...
Steeds afgekoppeld worden van het elektriciteitsnet terwijl je geïnvesteerd hebt in zonnepanelen of een windmolen om de kostprijs te drukken. Het is een gevolg van netcongestie. Een oplossing is een grote accu, maar hoe betaalbaar is dat?
Dat is helemaal zo als de salderingsregeling verdwijnt zoals het nieuwe kabinet wil. Je mag dan de stroom die je teruglevert niet meer aftrekken van de stroom die je afneemt van je energieleverancier. Het zou ook goed zijn voor het milieu …
De Routekaart Energieopslag bevat drie belangrijke elementen:. Een analyse van de huidige staat van energieopslag in Nederland en een overzicht van verwachte …
Nederland wil in 2050 klimaatneutraal zijn. Dat heeft grote gevolgen voor het toekomstige energiesysteem. Het verandert hoe we energie opwekken, transporteren, opslaan en gebruiken. En biedt economische kansen en ruimte voor nieuwe verdienmodellen. Om in 2050 een duurzaam energiesysteem te hebben, moeten we daar nu al op gaan aansturen en ons …
02-2015 Art Flower Energy nieuwe importeur Smartflower ; 05-2014 Introductie van de LIAM F1 Urban Windturbine ; 04-2014 Verduurzaming stroomvoorziening VS zet door ; 04-2014 Productie hernieuwbare elektriciteit daalt in 2013 ; 04-2014 Solar Days Nederland 2014
Voor moleculenopslag (o.a. gas en waterstof) zal EZK onder meer met IenW op korte termijn een langetermijnvisie voor gasopslagen opstellen, beleid maken voor nieuwe vormen van ondergrondse energieopslag, verkennen hoe financiële zekerheid voor opslag in …
Rapport over welke acties moeten worden genomen om energieopslag te bevorderen, passend bij de verwachte rol ervan in het toekomstige energiesysteem, tot aan …
De nieuwe Energiewet, die de bestaande en oude elektriciteit- en gaswetgeving gaat vervangen, is vandaag met brede steun aangenomen door de Tweede Kamer. Met de nieuwe regelgeving worden energieconsumenten beter beschermd, komen er meer mogelijkheden om het volle stroomnet flexibel te gebruiken en wordt het veilig uitwisselen van …
In de toekomst moet industriële en commerciële energieopslag zijn eigen voordelen ten volle benutten en integreren met verschillende toepassingsscenario''s en technologieën, zoals …
Dit blijkt uit een enquête van Nieuwe Oogst in samenwerking met de Nederlandse Vereniging Duurzame Energie (NVDE) onder meer dan duizend boeren en andere betrokkenen bij de sector. Meer dan de helft van de agrarisch ondernemers wil investeren in duurzame energie. Ruim 70 procent overweegt de komende vijf jaar te investeren in …
Om minder afhankelijk te worden van China en van milieuvervuilende lithium-ion-batterijen, zijn bedrijven en kennisinstituten in Nederland bezig met de ontwikkeling van nieuwe, duurzame en recyclebare batterijen. Voor een succesvolle energietransitie zijn zware en grootschalige batterijen nodig, ook voor langdurige opslag.
Nieuwe batterijsystemen en waterstoftechnieken worden geregeld aangekondigd, maar welke zijn vandaag praktisch haalbaar voor jouw toepassing. Je wenst te investeren in energieopslag, maar dient de keuze en de prijs te verantwoorden. Wat zijn de voor- en nadelen van de verschillende technologieën? Komen alle batterijen uit China?
Elektrische Wagens en Thuisenergie: Een Nieuwe Energetische Realiteit. Ontdek hoe de integratie van elektrische wagens in thuisenergiesystemen bijdraagt aan een duurzamere en energie-efficiënte toekomst. Vincent mrt 13, 2024 Energietips Slim Besparen: De Weg Naar Een Groene Energiefactuur ...
Waarom zonne-energie opslaan thuis? Zonne-energie opslaan, kan erg handig zijn. Het is namelijk zo dat zonnepanelen overdag veel stroom opwekken. Helaas zijn veel mensen dan niet thuis om hier gebruik van te maken.
Wordt waterstof energie de nieuwe zonne-energie? Waterstof komt bijna overal voor op de aarde. Het is terug te vinden in 70% van alle materie op de aarde. Waterstof is volledig kleur- en geurloos en dus niet met het blote oog te zien. …
Bij de energietransitie zal de (eventuele conversie en) opslag van elektriciteit, warmte en waterstof naar verwachting een grote rol gaan spelen, en vanwege de grote …
Een nieuwe accu voor thuis opslag van stroom kost je zo''n € 4.000 – 10.000 (excl. btw, incl. plaatsing). De kostprijs voor een nieuwe thuisbatterij kan dus aanzienlijk verschillen. Belangrijke factoren hierbij zijn het type thuisaccu, de opslagcapaciteit, …
Energieproductie en -opslag, wat komt erbij kijken? Nieuwe Oogst houdt vanavond in samenwerking met GroenLeven, Windunie, Zonnepanelen op het dak en Full Power Support een webinar over dit onderwerp.
Ontdek de nieuwe eco-modus van Sessy thuisbatterij – Slimmer energie gebruiken! 17 april 2024. Onze gebruikers die nu niet zelf willen programmeren kiezen tussen nul-op-de-meter modus of de dynamische modus. Uit jullie feedback blijkt echter dat deze modi niet altijd perfect aansluiten bij jullie wensen. Zo hebben we gehoord: […]
Met een Energie Opslag Systeem (EOS) kunnen agrarisch ondernemers een nieuwe stap zetten richting een nog duurzamere, onafhankelijkere en slimmere toekomst. Energieopslag stelt hen in staat nog meer voordeel te halen uit zon en wind. Hieronder licht Zonnepanelen op het dak kort zes voordelen van energieopslag toe.
Met een Energie Opslag Systeem (EOS) slaat een ondernemer zijn eigen zonne-energie op. Energie die bijvoorbeeld goed van pas komt wanneer de zon niet schijnt. Zo maakt een ondernemer zijn bedrijf nog duurzamer en onafhankelijker.