Wij zijn een professioneel bedrijf dat fotovoltaïsche energieopslagapparatuur produceert. Neem gerust contact met ons op voor vragen.
Wetenschappelijk onderzoek. Resultaten en onderzoeken Cryotherapie. Download hieronder meer artikelen over de resultaten en onderzoeken naar wat Cryo met je doet. Cryolipolyse is bewezen effectief.
Voor gegevens die zijn verzameld in het kader van medisch-wetenschappelijk onderzoek naar geneesmiddelen voor geavanceerde therapie (advanced therapy medicinal products, ATMP''s) geldt een bewaartermijn van minimaal 30 jaar.
Petra de Jongh, hoogleraar Catalysts and Energy Materials, is een van de trekkers van het interdisciplinaire consortium RELEASE (Reversible Large-scale Energy Storage), dat ruim 10 miljoen toegekend krijgt van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) voor onderzoek naar grootschalige energieopslag.
Dit is op wetenschappelijk gebied zeer interessant," legt Professor Jan-Dierk Grunwaldt van de Instituten voor Technische Chemie en Polymeerchemie ... Katalysatoren en reactoren onder dynamische werkomstandigheden voor energieopslag en -conversie (SPP 2080, DynaKat)" "Onderzoek kan niet zonder netwerken en teamwork verlopen, omdat de ...
Dit draagt bij aan de kwaliteit van wetenschappelijk onderzoek. Ten derde draagt goed beheer van onderzoeksdata bij aan de mogelijkheden tot hergebruik van deze gegevens. Het vindbaar, toegankelijk en begrijpelijk maken van onderzoeksdata voor andere onderzoekers draagt bij aan de mogelijkheden om deze onderzoeksdata opnieuw, in ander onderzoek, te gebruiken.
Als vriend van Wetenschappelijk Bureau GroenLinks ontvang je 4x per jaar de Helling per post. Ook heb je bij elke nieuwe editie direct toegang tot alle Helling-artikelen op onze website. ... Artikelen, video''s & podcast Onderzoek & publicaties Tijdschrift de Helling Gaialezing & essaywedstrijd Jong WB Agenda Over ons.
De technische opslag of toegang is strikt noodzakelijk voor het legitieme doel het gebruik mogelijk te maken van een specifieke dienst waarom de abonnee of gebruiker uitdrukkelijk heeft gevraagd, of met als enig doel de uitvoering van de transmissie van een communicatie over een elektronisch communicatienetwerk.
Onderzoek toont aan dat, om een buurtbatterij rendabel te maken, deze niet alleen voor opslag dient te worden ingezet, maar ook op een slimme manier in energie moet kunnen handelen. Er zullen periodes zijn met grote vraag en weinig aanbod, periodes met veel aanbod en weinig vraag en alles daartussenin. Een vorm van opslag is onmisbaar om de inzet …
Duurzame energieopslag: tafel en zout kunnen de klus klaren Directeur Energy Storage NL: ''Nederland pas op één procent… Geen batterij, geen boiler. Maar NEStore belooft iedereen… AI brengt ontwikkeling gezondheidszorg in hoogste… 3x mindblowing wetenschappelijk onderzoek naar batterijen
Daarom voeren we binnen EnergyVille uitvoerig onderzoek naar betere, veiligere en efficiëntere batterijmaterialen en -technologieën. Daarnaast onderzoeken we ook hoe we bestaande batterijtechnologieën kunnen optimaliseren. Het ultieme doel is het bereik, de levensduur, de laadsnelheid en de prestaties van batterijen te maximaliseren zonder ...
Paulien Herder, hoogleraar Energy Systems aan de TU Delft, en haar onderzoeksteam binnen het interdisciplinaire consortium RELEASE (Reversible Large-scale Energy Storage), krijgen ruim 10 miljoen toegekend …
RELEASE heeft financiering ontvangen van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) van in totaal ruim € 10 miljoen. RELEASE is eerste in zijn soort op dit gebied, die streeft naar …
Om de onbalans te herstellen is energieopslag essentieel. Hierdoor is er een brede interesse in energieopslag in de vorm van groene waterstof, batterijen en andere energiedragers. ... het interdisciplinaire consortium RELEASE krijgen ruim 10 miljoen euro toegekend van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO). NWO …
Het consortium RELEASE, waar ook het Saxion-lectoraat Duurzame Energievoorziening onderdeel van is, krijgt ruim tien miljoen euro toegekend aan subsidie van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO).
De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is de privacywetgeving die in de hele Europese Unie geldt. In de AVG staan de vereisten waaraan moet worden voldaan bij de verwerking (verzameling, gebruik en opslag) van persoonsgegevens en de rechten van betrokkenen. Hieronder vindt u informatie over de gevolgen van de AVG voor medisch …
Alle tafelgasten van de onlinetalkshow over energieopslag zijn het erover eens: er is dringend een vergunningversnelling nodig om efficiënte opslag van energie voor 2030 te kunnen realiseren. Technisch zijn er genoeg veelbelovende oplossingen, maar het duurt vaak jaren voordat er ergens een schop de grond in kan. De huidige regelgeving vertraagt een …
In 1946 werd de stichting Fundamenteel Onderzoek der Materie opgericht, de voorloper van de NWO (Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek). Het middelste tandwiel ''Nucleaire infrastructuur'' stamt uit de jaren vijftig en zestig van de vorige eeuw. Want onderzoek heeft een praktische infrastructuur nodig om tot resultaten te komen.
Paulien Herder, hoogleraar Energy Systems aan de TU Delft, en haar onderzoeksteam binnen het interdisciplinaire consortium RELEASE (Reversible Large-scale Energy Storage), krijgen ruim 10 miljoen toegekend van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) voor hun onderzoek naar grootschalige energieopslag.
Artikelen Podcast Onderzoek. Zoeken. GroenLinks. Tijdschrift de Helling Word vriend. Artikel Artikel. Amsterdam moet CO2 gaan opslaan. ... Op 24 mei organiseerden Milieunetwerk GroenLinks en Wetenschappelijk Bureau GroenLinks een conferentie over biomassa. Lees hier de conclusies.
Onderzoekers Kitty Nijmeijer, Emiel Hensen en Thijs de Groot van de faculteit Scheikundige Technologie maken deel uit van het interdisciplinaire consortium RELEASE …
Het idee van metaalpoeder als energiedrager is ontstaan in 2015. ''Ik was coördinator van een onderzoek naar het verbrandingsgedrag van poeders in zwaartekrachtloze omstandigheden, samen met ruimtevaartorganisatie ESA'', vertelt Philip de Goey, hoogleraar verbrandingstechnologie aan de Technische Universiteit Eindhoven.
Paulien Herder, hoogleraar Energy Systems aan de TU Delft, en haar onderzoeksteam binnen het interdisciplinaire consortium RELEASE (Reversible Large-scale …
Binnen Energieopslag en -Conversie richten we ons op het gebruik van hernieuwbare energie, zoals zonlicht en duurzaam opgewekte elektriciteit, CO2 en ''groene'' waterstof (H2) als grondstof voor het produceren …
Hoe verdeel je de baten en lasten van energiebeleid rechtvaardig? Want dat helpt om meer draagvlak te krijgen, stelt Nynke van Uffelen, onderzoeker bij TU Delft. In haar …
Per 1 januari 2016 moeten wetenschappers van de Universiteit Utrecht ervoor zorgen dat hun werk beter controleerbaar is. Als ze een wetenschappelijk onderzoek publiceren, moeten de ruwe onderzoeksdata "duurzaam" opgeslagen worden. Van vragenlijsten tot video-opnames tot de stappen die genomen zijn om data te bewerken: alles moet minstens tien jaar bewaard worden.
Vloeibare batterij. Groene ammoniak wordt tot slot ook gezien als een vloeibare batterij voor groene energie. ''Ik merk dat ammoniak steeds meer wordt gezien als manier om waterstof op te slaan'', zegt Mulder, die betrokken was bij het ISPT-project Power to Ammonia.. ''De opslag van waterstof vreet energie, omdat je het moet koelen tot -250 ̊C voordat het …
Binnen Energieopslag en -Conversie richten we ons op het gebruik van hernieuwbare energie, zoals zonlicht en duurzaam opgewekte elektriciteit, CO2 en ''groene'' waterstof (H2) als grondstof voor het produceren …
"Het regelen van een economisch rendabele opslag van energie op seizoensniveau is de grootste uitdaging van de energietransiatie", zegt Mark Boneschanscher, directeur van het EIRES-instituut van de Technische Universiteit Eindhoven dat onderzoek doet naar systemen voor hernieuwbare energie. Waterstof kan er volgens hem voor zorgen dat we …
Het aandeel wind- en zonne-energie stijgt snel, maar het aanbod is grillig. Waar halen we onze energie straks vandaan op donkere en windstille dagen? Een Zwitsers bedrijf wil dit probleem oplossen met gigantische blokkentorens die via het ophijsen van betonblokken energie opslaan.