Wij zijn een professioneel bedrijf dat fotovoltaïsche energieopslagapparatuur produceert. Neem gerust contact met ons op voor vragen.
Een van de meest onderschatte problemen bij de energietransitie is de noodzaak om energie tijdelijk te kunnen opslaan. Als de zon schijnt en het hard waait produceren zonnepanelen en windturbines vaak meer …
Ondergrondse Energieopslag in Nederland 2030 – 2050 Technische evaluatie van vraag en aanbod Rapport | 22-06-2021 Dit rapport omvat de technische analyse over …
De aanbeveling ging vergezeld van een werkdocument van de diensten van de Commissie (SWD/2023/57) (zie hier voor meer informatie) waarin werd gekeken naar de rol en de toepassing van opslag in de energietransitie, met de nadruk op de behoefte aan flexibiliteit, betrouwbaarheid en stabiliteit. Het bevatte een aantal mondiale vooruitzichten voor de …
Klimaat- en energieminister Jetten heeft vandaag namens het kabinet met het Nationaal Plan Energiesysteem en Programma Energiehoofdstructuur de strategie, …
Toen bleek uit onderzoek van Jan Willem Zwang, eigenaar van adviesbureau Stratergy, dat er voor 34 gigawatt aan batterijcapaciteit in de pijplijn zat, eind februari 2023 middels gaat het bij TenneT om een pijplijn met 15 gigawatt geclaimd vermogen. Hiervoor vraagt een ontwikkelaar voor 150.000 euro bij TenneT een basisontwerp aan voor een grote …
De Nederlandse energievoorziening is uniek in de wereld door de beschikbaarheid van grote hoeveelheden goedkoop, Gronings gas. Dit heeft ons in Nederland voor een groot deel onze huidige welvaart en een sterke …
De invloed van de pandemie is dus niet heel groot, maar wel aanwezig. Belangstelling voor duurzaam wonen is zeer groot. Duurzaamheid speelt een steeds grotere rol in de aankoopbeslissing van Nederlandse huizenkopers en …
Zuid-Afrika heeft indrukwekkende vooruitgang geboekt op het gebied van energieopslag, waaronder grootschalige batterijprojecten. Het land heeft 0,5 GW aan geconcentreerde zonne-energie, waar de zonnestralen worden opgeslagen als warmte om later voor elektriciteit te worden gebruikt. ... De nieuwste ontwikkeling van Stem is de overname van ...
De nieuwste fitnesstrends en -ontwikkelingen in Nederland. ... Interessant is dat 24,1% van de actieve 65+''ers in 2022 de voorkeur geeft aan fitness, ... Deze technologische vooruitgang biedt sporters de kans om hun training nog meer te personaliseren, gericht op specifieke lichaamsdelen en algeheel welzijn in plaats van enkel gewichtsverlies ...
Vandaag wordt de Routekaart Energieopslag met de Tweede Kamer gedeeld met daarin de belangrijkste stappen om energieopslag in Nederland te vergroten. De opslag van …
Nearfield Instruments: Het Nederlandse Nearfield Instruments staat aan de vooravond van een commerciële doorbraak. Het hightechbedrijf meet chips op, bijna tot op het atoom nauwkeurig. Het brein ...
Uit een evaluatie van de Group of States Against Corruption (GRECO) van de Raad van Europa blijkt dat Nederland vooruitgang heeft geboekt op het gebied van het integriteitsbeleid van bewindspersonen en de Nationale Politie en Koninklijke Marechaussee. Het Nederlandse beleid op het gebied van integriteit en anti-corruptie wordt regelmatig door …
Kortom, de kern van deze rapportage betreft het beschrijven van de beelden die er bij zorgconsumenten en artsen bestaan over nieuwe, digitale zorgtechnologieën en hoe groot de bereidheid is om deze te gebruiken. Over dit onderzoek 4 | Hoe zet technologische vooruitgang de consument in het hart van de zorg?
De Staat van de Nucleaire Veiligheid en Stralingsbescherming bespreekt het internationale en nationale stelsel op het gebied van nucleaire veiligheid. De rapportage geeft inzicht in de werking van dit stelsel bij Nederlandse nucleaire installaties in 2019. Daarbij gaat het ook in op de stralingsbescherming. De Staat van de Nucleaire Veiligheid en Stralings …
Ondergrondse opslag van waterstof. De verwachting is dat de grootschalige productie en import van waterstof vanaf 2030 op gang komt. Vanaf dat moment zal ook een grotere vraag ontstaan naar de opslag van waterstof. Waterstof kan worden opgeslagen in lege gasvelden of zoutcavernes. Lege gasvelden zijn aardlagen waaruit gas is gewonnen.
Met een Krannich-klantenaccount kun je eenvoudig en snel in de Krannich webshop bestellen. Deze blog is onderdeel van een informatiecampagne van Krannich Solar Nederland over de opkomst van de thuisbatterij. Vergeet niet naar onze andere batterij-blogs te kijken, zoals die van de SMA Home Storage en de BYD high-voltage en low-voltage series.
De ontwikkeling van het Delta21 concept voor de Nederlandse situatie. Delta21 is een integraal concept, gericht op duurzame energie, hoogwaterveiligheid en natuurherstel, dat ook gebruik maakt van de "Archimedes" pompturbine technologie, een gepatenteerd Nederlands product van Fish Flow Innovation uit Medemblik. ... Het is een toepassing ...
Nederland gaat meer werk maken van energiebesparing en zoveel mogelijk zijn eigen energie opwekken, met behulp van zonne-, wind- en kernenergie. Het Rijk gaat veel …
Ik houd me voornamelijk bezig met de impact van de nieuwste technologieën op organisaties en op de bestaande werkwijzen. Bij TNO coördineer ik het onderzoeksprogramma Smart Working, dat inzichten ontwikkelt over de invloed van de toepassing van robotica en digitalisering op de dagelijkse praktijk van organisaties.
De keerzijde van het geloof in de maakbaarheid van de samenleving, van de verantwoordelijkheid van de overheid voor zowel economische welvaart als voor de bestaanszekerheid van de individuele burger, was een door verzuilde instanties uitgedragen beschavingsoffensief gericht op verhoging van de arbeidsproductiviteit, arbeidsmoraal en spaarzaamheid.12 Een politiek van …
Er is nu nog geen directe noodzaak tot opslag van energie voor de Nederlandse energievoorziening, maar dat zal in de komende jaren gaan veranderen. Na invoering van het Energieakkoord 2013 onderneemt Nederland serieuze stappen om de energievoorziening te verduurzamen. In 2014 werd 10,03% van de totaal gebruikte
Bedrijven laten daar hun innovaties zien op het gebied van digitalisering en verduurzaming van de (maak)industrie, ICT, hightech materialen, mobiliteit, halfgeleiders en energie-infrastructuur. Het gaat om meer publiek-private samenwerking tussen Nederlandse en Duitse bedrijven, kennisinstellingen en overheden voor de volgende generatie batterijen die …
De verhoging van de CO2 heffing voor de industrie wordt teruggedraaid, de geplande verhoging van de energiebelasting op aardgas wordt geschrapt en de beoogde …
De Sloe Centrale, een gasgestookte elektriciteitscentrale in Nederland en een dochteronderneming van EP Nederland ("EP NL"), neemt een belangrijke stap verder in het …
In de Routekaart Energieopslag wordt gekeken naar alle vormen van energieopslag, onderverdeeld in elektriciteits-, moleculen- en warmteopslagRoutekaart Energieopslag Rapport over welke acties moeten worden genomen om energieopslag te bevorderen, passend bij de verwachte rol ervan in het toekomstige energiesysteem, tot aan …