Wij zijn een professioneel bedrijf dat fotovoltaïsche energieopslagapparatuur produceert. Neem gerust contact met ons op voor vragen.
Ook in 2021 en 2022 kon iedere Nederlander via Kijk op Europa meedenken over de toekomst van de EU. Het kabinet verzamelde alle ideeën en meningen. De inbreng van Nederlanders wordt gebruikt om Europese plannen te maken. Deelnemers lieten weten dat ze meer informatie wilden over de EU, en meer gesprekken over Nederland in de EU. Dat leidde tot ...
Energy Storage NL (ESNL) is gestart met een uitgebreid marktonderzoek naar de energieopslagsector in Nederland. De pilotversie van dit sector brede onderzoek, uitgevoerd door ESNL in 2023, leverde waardevolle inzichten op over de gehele energieopslagsector. Opvallend was de grote bereidheid om deel te nemen aan de marktuitvraag en de behoefte …
Op alle niveaus van de zorg in Nederland bestaat groot potentieel om meer gebruik te maken van de mogelijkheden van digitale zorg. Deze mogelijkheden bevinden zich op drie functionele gebieden: connectiviteit, automatisering en ''advanced analytics''. Het succesvol benutten van deze mogelijkheden leidt tot een zorg van hogere kwaliteit, met meer oog voor …
De mogelijkheden per type energiedrager (elektriciteit, warmte en moleculen) en welke technieken we kunnen gebruiken in Nederland. De acties voor verschillende …
Je kunt deze afweging pas maken als je precies weet wat de voordelen zijn van een nieuwe baan. Nieuwe uitdagingen Een nieuwe baan biedt je meestal de kans om nieuwe vaardigheden en kennis op te doen en je ervaring uit te breiden. Voor veel mensen is het een van de belangrijkste redenen om van werk te veranderen.
De gehoopte consensus in Europa was dat het einde van de geschiedenis was ingeluid met de val van de Berlijnse Muur, maar de oorlog in Oekraïne laat zien dat de geschiedenis nooit zal eindigen. De Europese Unie heeft er gelukkig voor gekozen om het democratische Oekraïne te steunen in de strijd tegen de dictator Poetin, maar langzaamaan …
Een van de Nederlandse nieuwe kolencentrales is samen met drie Duitse kolencentrales recent verkocht voor een bedrag in de buurt van € 200 miljoen. Hoeveel de Nederlandse kolencentrale heeft gekost is niet bekend, maar het zal veel minder zijn dan dertig procent van de twee miljard euro die CE Delft heeft berekend in het onderzoek.
Deze kaart weergeeft de gebieden in Nederland waar de energievraag groter is dan het elektriciteitsnetwerk kan transporteren, ook wel netcongestie genoemd. Inmiddels kleurt een steeds groter gedeelte van de netcongestie kaart oranje of zelfs rood, wat betekent dat er geen ruimte meer is voor meer afname van elektriciteit in het bestaande net.
De sleutelrol van energieopslag Waarom energieopslag? Met de overstap van fossiele naar duurzame bronnen, en de explosieve stijging van energieprijzen, staan we voor de uitdaging …
In onderstaande figuur zijn energieopslagtechnieken opgenomen en zijn de kosten per kW vermogen (op de verticale as), de karakteristieke tijdsduur van de opslag (op de …
De Tweede Kamer debatteert vandaag over de nieuwe pensioenregeling. Die moet ingaan op 1 juli 2023. Maar de nieuwe wet van minister Schouten kan op wat kritiek rekenen. Financieel journalist van De …
De bouw van de nieuwe centrales zal naar verwachting in 2028 beginnen en volgens de eerste plannen zullen ze rond 2035 klaar zijn. Elk van deze plannen zal een capaciteit hebben tussen 1.000 en 1.650 MW en 9-13% van de in Nederland geproduceerde stroom leveren.
Deze bl inde vlek trad aan het licht bij het toetreden van nieuwe leden. De stichterskring van zes ontplooide zich eerst naar het noordwesten (1973, met het VK plus nog twee toetreders) en het zuiden (1981 en 1986, onder andere …
In Italië, een van de andere markten waar de batterijverkopen snel groeien, werd in de zomer van 2021 een mijlpaal bereikt met de aanmelding van het 50.000e energieopslagsysteem. Lees hier het volledige artikel ''Vlaanderen koploper in …
Toen zijn vooral de pensioenfondsen getroffen door de economische tegenwind. De nieuwe wet moet de ontstane scheefgroei in de 21e eeuw voorkomen, als gevolg van de demografische ontwikkeling van Nederland. Nu de naoorlogse babyboomgeneratie met pensioen is, is de groep werkenden relatief laag en de groep gepensioneerden relatief hoog.
Investeren in de bouw van een nieuwe kerncentrale kost miljarden (nog los van het feit dat de kosten tijdens een project vaak nog verder oplopen). Geen beslissing die de regering van ons land lichtzinnig kan nemen. ... Die leveren namelijk 24/7 CO 2-arme stroom en kunnen zo een baseload vormen voor de groene stroomproductie van Nederland. Er is ...
Klimaatakkoord – Coalitieakkoord Het Klimaatakkoord van 2019 verbindt Nederland aan het uitfaseren van broeikasgasuitstoot en het beperken van de temperatuurstijging. Energie-Nederland ondersteunt deze doelen en vraagt om duidelijk en stabiel beleid voor versnelling. Klimaatwet De Klimaatwet in Nederland bevat beleidsinstrumenten zoals het Klimaatplan, de …
Daarmee kunnen bedrijven 44 procent van de investeringen in energiebesparende maatregelen aftrekken van de winst. Europees zijn er nog veel meer subsidies en andere regelingen. Het kan interessant zijn je daar eens in te verdiepen. Voordeel 4 van energie besparen: Wet- en regelgeving. Aansluitend op de fiscale voordelen, is …
De China Development Bank financiert het overgrote deel van de Nieuwe Zijderoute. [11] Er wordt verwacht dat deze bank per jaar meer dan 40 miljard euro zal investeren. Verdere financiers zijn het Silk Road Fund, de Asian Infrastructure Investment Bank, lokale en regionale banken, overheden en particuliere investeerders.. De Asian Infrastructure Investment Bank is opgericht …
Bakker Prins uit Scheemda heeft plannen voor brasserie naast bakkerij én nieuwe gevel in de stijl van 1880 Groningen Tien jaar na diagnose viert Merel (56) uit Groningen dat ze er nog is.
Daarna gaan de ministers bij de koning langs en worden ze officieel de regering van Nederland. ... In het nieuwe akkoord van de 4 partijen staat dat ze die wet niet willen. In plaats daarvan willen de partijen gaan kiezen …
Deze kosteloze service van Google kan woorden, zinnen en webpagina''s onmiddellijk vertalen tussen het Nederlands en meer dan 100 andere talen.
Nederland wil in 2050 klimaatneutraal zijn. Dat heeft grote gevolgen voor het toekomstige energiesysteem. Het verandert hoe we energie opwekken, transporteren, opslaan en gebruiken. En biedt economische kansen en ruimte voor nieuwe verdienmodellen. Om in 2050 een duurzaam energiesysteem te hebben, moeten we daar nu al op gaan aansturen en ons …
Er is ook kritiek op de nieuwe Energiewet . Het wetsvoorstel van de nieuwe Energiewet dat nu op tafel ligt, is niet het eerste voorstel. In februari 2023 gaf de Raad van State namelijk het advies aan het kabinet om de Gaswet en de Elektriciteitswet 1998 niet samen te voegen. De Raad van State zei in het advies dat de samenvoeging geen meerwaarde heeft, …
Op basis van de bevindingen schetsen TNO en EBN mogelijke ontwikkelpaden voor ondergrondse energieopslag in Nederland tot 2050. Daarnaast geven ze aanbevelingen …
De Europese Unie brengt Nederland veel welvaart en economisch voordeel. Ook is de EU hard nodig om de grootste uitdagingen van onze tijd aan te gaan. Denk aan de coronacrisis, klimaatverandering, veiligheid en migratie. In de Staat van de Europese Unie (april 2021) presenteert Nederland jaarlijks wat we op Europees niveau willen bereiken. Dit zijn de …
De woningenmarkt staat al een tijd onder druk en wordt door velen omschreven als overspannen. Niet alleen de woning zelf maar ook de spullen worden alsmaar duurder. De nieuwe jonge generaties willen geen hypotheek van 30 jaar afsluiten. Deze jongelingen vinden het vooral fijn om wat van de wereld te zien.