Wij zijn een professioneel bedrijf dat fotovoltaïsche energieopslagapparatuur produceert. Neem gerust contact met ons op voor vragen.
Huishoudens die energie willen opslaan, komen al snel bij een elektrische thuisbatterij uit. Maar welke opties zijn er beschikbaar voor energieopslag in de vorm van …
15% van de huishoudens in Nederland heeft te maken met inkomensarmoede; het aantal energiearme huishoudens in Nederland is daarmee ongeveer half zo groot als het aantal …
En wat betekent dat voor de toekomst? Lees hier alles over thuisbatterijen! ... Helaas: de auto''s en laadpalen die zogenaamd bidirectioneel laden zijn er nog maar in heel beperkte aantallen. Al nemen de Hyundai IONIQ 5 en de Kia EV6 al een voorschot op. Maar de elektrische auto is binnenkort zeker een mooi alternatief voor de thuisbatterij: ...
De opslag van energie wordt steeds belangrijker naarmate we meer duurzame energie gebruiken in Nederland. Niet alleen de opslag van elektriciteit, maar ook van moleculen (bijvoorbeeld gas en waterstof) en warmte. Deze drie energievormen zullen nodig zijn om te zorgen dat er voldoende flexibiliteit is in een energiesysteem met meer variabele …
gerealiseerd kan worden. ESNL pleit er daarom voor dat er in de flextenders techniekneutraal wordt gestuurd waarbij op ''hybride oplossingen'' mogelijk moeten zijn. asisprincipes voor leveringszekerheid Met de monitoringsrapportage 2024 van TenneT is gebleken dat in 2033 het behalen van de leveringszekerheidsnorm mogelijk in gevaar komt.
Voor de realisatie van deze zijde van de infographic hebben we gebruik gemaakt van de bronnen: CBS (2019), EnTranCe (2019), Ørsted (2017). ... wat zijn de doelen van het Klimaatakkoord? 1990 100% 85% 51% 5% ... De 7,9 miljoen huishoudens in Nederland verbruiken 10 miljard m3 aardgas voor verwarming.
Welke batterijtechnologieën zijn beschikbaar voor elektriciteitsopslag? De overheersende batterijtechnologie voor huishoudelijke opslag in particuliere huishoudens is de lithium-ionbatterij. In de begindagen van thuisopslag waren …
''Voor zover bekend zijn er in de duizenden Nederlandse boringen in de diepe ondergrond nooit significante hoeveelheden waterstof gemeten en zijn er nergens in Nederland natuurlijke emissies van ...
woningen voornamelijk nieuwbouwwoningen zijn, die beter zijn geïsoleerd dan de woningen in de bestaande bouw, met hierdoor een lagere vraag naar energie. Op 15 oktober heeft het kabinet …
De Routekaart Energieopslag is een plan van de Nederlandse overheid om de capaciteit van energieopslag in Nederland te vergroten. Het beschrijft de belangrijkste acties …
Het onderzoek bevestigt het belang van ondergrondse energieopslag voor een duurzaam energiesysteem. Op basis van de bevindingen schetsen TNO en EBN mogelijke …
Voordelen van inflatie voor huishoudens. Inflatie is op het eerste gezicht niet voordelig voor huishoudens. Toch is de macro-economische stabiliteit waar een matige inflatie (van rond de 2%, waar centrale banken zoals de ECB naar streven) voor zorgt voordelig voor iedereen.Zo zorgt een gezonde inflatie er ook voor dat de arbeidsmarkt gezond blijft en dat …
Het is boodschappenlijst van de ingrediënten en gereedschappen die nodig zijn om een maaltijd voor de hele buurt te koken, maar wat er nodig is om een veilige en efficiënte batterij te maken om energie van je …
Thuisbatterijen: De toekomst van duurzame energieopslag Duurzame energiebronnen zoals zonnepanelen en windturbines spelen een steeds grotere rol in onze energievoorziening. Ze leveren schone en hernieuwbare energie, waardoor we minder afhankelijk zijn van fossiele brandstoffen. Maar er is één uitdaging die deze groei belemmert: de opslag …
De Nederlandse overheid wenst techniekneutraal te zijn, maar dat draagt nu nog bij aan de wildgroei van vormen van energieopslag. Lithium-ion batterijen worden nu namelijk het meeste gebruikt voor elektriciteitsopslag, …
Dit lijkt erg veel, maar een relativering is op zijn plaats: de Tesla megabatterij (450 MWh) zou maar ongeveer 60.000 Nederlandse huishoudens een dag lang van stroom kunnen voorzien. Om alle Nederlandse huishoudens een dag lang van stroom te voorzien zijn meer dan honderd van die megabatterijen nodig.
2 · De gasopslagen zijn goed gevuld voor de winter. De vulling in de gasopslag op de locatie Grijpskerk daalt, dit is omdat deze wordt gespoeld. In de komende (winter)maanden zal de vulgraad ook lager worden door gebruik van …
De Nederlandse regering heeft ambitieuze doelstellingen gesteld om de CO2-uitstoot tegen 2030 met 49% te verminderen ten opzichte van 1990 en om in 2050 volledig klimaatneutraal te zijn. …
Voordelen van IPTV voor huishoudens. De populariteit van IPTV blijft groeien, en dat is niet zonder reden. IPTV biedt een aantal voordelen die het tot een aantrekkelijke keuze maken voor moderne huishoudens. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van IPTV. Flexibiliteit en on-demand Content
Vanaf vandaag levert Gazprom geen gas meer aan Nederland. Dit heeft te maken met de situatie in Oekraïne. Wat zijn hiervan de gevolgen? Hebben we nog wel genoeg gas op voorraad, en wat betekent dit voor de energieprijzen? Onze energie-expert Joris Kerkhof geeft antwoord op veelgestelde vragen. Wat is er precies aan de hand? De […]
Zoutwater- en lithium ion thuisbatterijen zijn het duurst. De prijs van zowel zout accu''s en lithium ion batterijen beginnen vaak bij ongeveer €3500. Hiervoor krijg je slechts 3.5 kWh opslagcapaciteit aan opgeslagen stroom voor terug terwijl …
Energieopslag verbetert de betrouwbaarheid en veerkracht van het energiesysteem, vermindert de uitstoot van broeikasgassen en maakt de integratie van hernieuwbare energie mogelijk. Er …
De netbeheerkosten zijn gestegen. De netbeheerkosten zijn, net als de overheidsheffingen, verrekend in je termijnbedrag. Wij staan deze kosten af aan je netbeheerder. Je netbeheerder zorgt voor de energiemeters in je meterkast, het transport van je energie en beheer van het net. De netbeheerkosten zijn voor 2025 gestegen met ongeveer € 60 per ...
De aanschaf van een accu voor de energieopslag voor thuis is nu nog ontzettend prijzig. In de meeste gevallen is het thuis opslaan van energie door de huidige salderingsregeling nog niet interessant genoeg. Wel adviseren …
De energiecrisis vanaf 2022 heeft duidelijk voor een versnelling in aankopen gezorgd. Veel huishoudens willen zelfvoorzienend zijn voor hun energie, nadat Rusland buurland Oekraïne binnenviel en ...